“Al 6 jaar een partner om op te bouwen.”

“Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn met de lange samenwerking met IFHG. Ze hebben ons altijd de beste service en ondersteuning geboden en we zijn ervan overtuigd dat ze ons ook in de toekomst zullen blijven helpen om succesvol te zijn.“

Richard von Bannisseht, Hotel Manager, Grand Hotel Amstelveen

Grand Hotel Amstelveen is een mooi viersterrenhotel met ruime (32m2) kamers op loopafstand en een centrale ligging ten opzichte van Schiphol Airport, het centrum van Amsterdam, Amstelveen en andere uitvalswegen. Kortom: de ideale logeerplek én vergaderlocatie in Amstelveen voor een zakelijk verblijf of ontspannen weekendje weg. Het hotel is al sinds 2018 een klant van IFHG. We zijn er heel trots op dat zoveel van onze klanten lang bij ons blijven, Grand Hotel Amstelveen is daar een mooi voorbeeld van! We merken vaak dat onze resultaten en aanpak voor zich spreken.

Richard von Bannisseht, Hotel Manager, Grand Hotel Amstelveen

“Als Hotel Manager van Grand Hotel Amstelveen, wil ik graag mijn ervaringen delen met IFHG, onze geweldige revenue management partner waar we al sinds eind 2018 mee samenwerken.

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat onze lange samenwerking met IFHG altijd positief is verlopen. De deskundigheid en toewijding van IFHG hebben ons geholpen om onze omzet te verhogen en onze inkomsten verder te optimaliseren. IFHG heeft goed samengewerkt met ons om het hotel op de juiste manier te positioneren, zodat we ons konden onderscheiden van onze concurrenten en onze gasten de best mogelijke ervaring konden bieden.

Tijdens de pandemie was het een moeilijke periode voor ons en onze partners. Maar IFHG was flexibel en ging goed met de situatie om. Ze hebben ons geholpen om onze omzet zo goed mogelijk te stabiliseren, terwijl we ook kostenbesparende maatregelen moesten nemen. Hun inzicht in de markt en hun strategische aanpak hebben ons geholpen om door deze moeilijke periode heen te komen.

Nu de wereld begint te herstellen van de pandemie, hebben we gemerkt dat IFHG ons opnieuw heeft geholpen om de weg naar succes te vinden. Hun ervaring en inzichten hebben ons geholpen om ons bedrijf weer op te bouwen en onze omzet te verhogen. We hebben veel vertrouwen in hun aanpak en we weten dat ze ons in de toekomst zullen helpen om nog beter te presteren.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn met de lange samenwerking met IFHG. Ze hebben ons altijd de beste service en ondersteuning geboden en we zijn ervan overtuigd dat ze ons ook in de toekomst zullen blijven helpen om succesvol te zijn.”

|

Ben je nieuwsgierig naar wat IFHG voor jou kan betekenen? Kijk dan eens verder op onze Revenue pagina of plan een kennismakingsgesprek in.

|

Vorige
Vorige

“Een van de meest opvallende dingen aan IFHG is hun persoonlijke benadering.”

Volgende
Volgende

Drie marketing tips om de lente in te gaan