“We zien IFHG niet als extern bureau, maar als collega’s!”

“Voor een nieuw te openen hotel waren we op zoek naar een partner die ons kon voorzien van kennis en kunde op het gebied van Revenue Management, online distributie en hotel systemen. Deze partner hebben we gevonden in IFHG. Door IFHG hebben we een vliegende

start ervaren en stroomden de boekingen direct binnen voor de juiste tarieven.”

Oscar Persoon, Deputy Director, Cobraspen Group

Beachhouse Hotel Zandvoort is door IFHG geadviseerd op het gebied van revenue management, hotel systemen en online distributie tijdens de pre-opening van het hotel. Vanuit IFHG hebben wij het volledige revenue managementbeleid, rate structuur, PMS en RMS installatie op ons genomen. Daarnaast droegen wij zorg voor de opzet en juiste inrichting van alle distributiekanalen. Resultaat? Een vliegende start én een optimale bezetting vanaf dag één.

Sinds 2017 doen we dagelijkse revenue management voor deze locatie. De samenwerking is 6 maanden voor de openingsdatum gestart. In de eerste fase hebben wij ons gefocust op het tenderen van de systemen. De locatie in Zandvoort was 4 maanden voor de opening boekbaar op alle nationale en internationale boekingsplatformen ( OTA’s).

Oscar Persoon, Deputy Director, Cobraspen Group

“Voor een nieuw te openen hotel waren we op zoek naar een partner die ons kon voorzien van kennis en kunde op het gebied van Revenue Management, online distributie en hotel systemen.Deze partner hebben we gevonden in IFHG. Door IFHG hebben we een vliegende start ervaren en stroomden de boekingen direct binnen voor de juiste tarieven. We kunnen nu oprecht zeggen dat we ontzorgd zijn. Dit komt mede door het persoonlijke en informele contact dat we onderhouden over de voortgang. Daarom hebben we ook gekozen om de leisure markt van een reeds bestaande hotelexploitatie onder te brengen bij IFHG. We zien IFHG dan ook niet als extern bureau, maar als collega’s!”

|

Ben je nieuwsgierig naar wat IFHG voor jou kan betekenen? Kijk dan eens verder op onze Revenue paginaConsultancy pagina, Software pagina of plan een kennismakingsgesprek in.

|

Vorige
Vorige

“Een zeer solide partner die een vaste waarde is voor ons.”