IFHG als Mews PMS Deployment Partners

Vanuit IFHG zijn we blij om mee te delen dat Roan, Laurens en Lisanne het deployment partner programma van Mews succesvol hebben afgerond.

Vorig jaar april bestond IFHG 10 jaar en zijn we met zijn allen naar Praag geweest, waar we het kantoor van Mews hebben bezocht. Hier hebben we onder andere kennis gemaakt met Matthijs Welle – de CEO en met Maksym Marchenko – de Director of Deployment and Training Partnerships. Hier kwam de mogelijkheid tot een eventuele samenwerking ter sprake. Benieuwd naar het verslag van ons tripje naar Praag? Lees dan onze blog IFHG 10 jaar – tripje naar Praag.

Eenmaal terug in Nederland zijn we een paar maanden later gestart met de opleiding tot deployment partner. Dit houdt in dat wij worden opgeleid om vanuit/voor Mews onboardings van nieuwe klanten kunnen gaan opzetten. Een hele goede match, aangezien we dit proces regelmatig vanuit de andere kant (vanuit de hoteliers kant) meemaken. Wist je dat 70% van onze klanten gebruik maakt van Mews als PMS-systeem? Mews is niet voor niets uitgeroepen tot beste PMS van 2024 bij de Hotel Tech Report Awards!

Wat is een Mews onboarding?

Wanneer een hotel kiest voor Mews als PMS-systeem, vindt er een onboarding plaatst. Dit houdt in dat het systeem wordt opgezet en klaargemaakt voor gebruik. Hierbij krijg je als een hotel een onboarding manager toegewezen die zorgt dat het account wordt klaargemaakt, die je door alle instellingen heen begeleidt en zorgt dat je live kan gaan met het systeem op de dag waarop je dit graag wil. Hier heb je verschillende meetings mee, zodat alles helemaal duidelijk is!

Om een gecertificeerde onboarding partner van Mews te kunnen worden, hebben we een aantal processen doorgelopen. Eerst begon dit met een uitgebreide e-learning. Hoewel we natuurlijk al veel weten van Mews door hier dagelijks mee te werken, hebben we hier ook genoeg nieuwe dingen geleerd. Deze e-learning is afgesloten met twee toetsen. Daarnaast hebben we schaduw-calls bijgewoond om te kunnen kijken hoe Mews deze onboardings precies doet. Als laatste vond er een final assessment plaats, waarbij we verschillende scenario’s hebben geoefend in een rollenspel. Roan, Laurens en Lisanne hebben dit alles positief doorlopen, waardoor zij zich nu certified Mews Deployment Partner mogen noemen.

Wat betekent dit voor jou?

Werk je al met Mews? IFHG heeft veel kennis in huis om jou te kunnen ondersteunen met vragen over het systeem, instellingen of best practices. Aangezien een hoop hotels het systeem gebruiken, weten we vanuit de praktijk welke set-up goed werkt, maar ook wat er minder goed werkt en kunnen we je alles vertellen over de verschillende instellingen. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren wanneer je vragen hebt.

Denk je er over na om met jouw hotel over te stappen naar een nieuw PMS systeem, maar twijfel je welk systeem geschikt is voor jouw hotel en jouw situatie? IFHG kan hierin zeker meedenken als sparringpartner! Door onze lange ervaring hebben we veel kennis en inzichten gekregen in de verschillende systemen en kunnen we jou helpen om de juiste keuze te maken.

Vorige
Vorige

Hotel omzet optimaliseren door middel van restricties

Volgende
Volgende

Dit zijn de vier grootste trends die wij zien bij het boeken van hotelkamers