“Fijne sparringspartners met verstand van de business!”

“De bezettingsgraad is boven verwachting en ook in de gemiddelde kamerprijs zien we een stijgende lijn. De lijnen zijn kort en indien nodig schakelen zij direct. Onze samenwerking is erg waardevol voor mij en ik hoop deze nog lang te mogen continueren.”

Lisa Muller, General Manager, Boutique Hotel Corona

IFHG werkt al jaren samen met Boutique Hotel Corona. Zo stond IFHG het hotel bij in 2017 met de implementatie van de website en adviseerde we het hotel op het gebied van Revenue Management. Kort daarna hebben is deze samenwerking geïntensiveerd, met positieve resultaten tot gevolg. De bezettingsgraad groeit positief en ook in de gemiddelde kamerprijs zien wij mooie groei. Ondertussen zorgt IFHG ook voor een aantal van de marketing werkzaamheden van het hotel.

Lisa Muller, General Manager, Boutique Hotel Corona

“Boutique Hotel Corona werkte al een aantal jaren samen met IFHG toen ik in september 2022 aantrad als General Manager en meer met IFHG in aanraking kwam. Naast dat zij zich actief bezighouden met de prijsstelling en de positionering van het hotel, adviseren ze ons op allerlei vlakken. Niet alleen op cijfermatig gebied, maar bijvoorbeeld ook ten aanzien van onze renovatieplannen. Ze onderhandelen de voorwaarden voor een samenwerking met potentiële nieuwe partners, wat ons ontzorgt en in de gelegenheid stelt om met andere zaken bezig te zijn. Sinds kort assisteren ze ons ook met enkele marketing activiteiten. Verder worden er met regelmaat mogelijkheden aangedragen waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan. Kortom, fijne sparringpartners met verstand van de business! Wat ik daarnaast ook als zeer prettig ervaar, is het persoonlijke contact en de betrokkenheid van IFHG. De lijnen zijn kort en indien nodig schakelen zij direct. Onze samenwerking is erg waardevol voor mij en ik hoop deze nog lang te mogen continueren.”

|

Ben je nieuwsgierig naar wat IFHG voor jou kan betekenen? Kijk dan eens verder op onze Revenue pagina, Marketing paginaConsultancy pagina of plan een kennismakingsgesprek in.

|

Vorige
Vorige

Tips and Tricks: Tariefstructuur en kamertypes

Volgende
Volgende

Maak kennis met: Lisanne Draaisma