Een update vanuit het IFHG team!

Omdat er afgelopen maand zoveel is gebeurd, vertelt Laurens jullie graag het laatste nieuws. In september hebben wij weer ons jaarlijkse bedrijfsuitje gehad, stellen we je graag voor aan onze nieuwe collega en wist je dat er een aantal vacatures openstaan? Lees hieronder alles wat je hierover moet weten…

Een avontuurlijke
ontsnapping!

Afgelopen maand was het weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje van IFHG. Dit keer stond de Kartfabrique in Maarssen op de planning. Vooraf was niet bekend waar we naartoe zouden gaan, vandaar dat de spanning al hoog was opgelopen. Bedrijfsuitjes zijn vaak de ideale gelegenheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en om de teamspirit te versterken.

Bij de Kartfabrique zijn er verschillende mogelijkheden om te doen. Voor ons stond het Prison Island op de planning. Prison Island is een leuke ervaring die een combinatie biedt van escape room-elementen en fysieke uitdagingen. Het doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen door spellen te spelen en te voltooien. Na een korte uitleg konden we in teams van 3 of 4 aan de slag. Elke ruimte heeft een andere opdracht, variërend van raadsels en fysieke hindernissen. Het fanatisme spatte er na de eerste minuut al vanaf, wat ervoor zorgde dat al snel de bezweette gezichten uit de verschillende kamers kwamen zetten.

Naast het feit dat een Escape Room natuurlijk ontzettend leuk is, draagt dit ook enorm bij aan het versterken van de teamgeest binnen het bedrijf. Zo moet je uiteindelijk effectief communiceren, samenwerken en elkaars sterke punten benutten om zoveel mogelijk punten te halen. Uiteraard wil niemand de laatste zijn…

Na afloop kwamen we weer terug in de zaal en namen we plaats aan een lange tafel om de geslaagde dag af te sluiten met een diner en de hoognodige drankjes.

Toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer bij IFHG!

Al 10 jaar is IFHG gespecialiseerd in Revenue Management voor hotels en vakantieparken. Gevestigd aan het water in Koudekerk aan den Rijn is dit dé perfecte plek om je carrière te beginnen of jezelf verder te ontwikkelen in deze dynamische branche.

IFHG heeft gezelligheid en teamwork hoog in het vaandel staan. Wij geloven dat een positieve werkomgeving het beste uit mensen haalt. Daarom combineren we hard werken graag met de nodige humor en grapjes. Het is de perfecte plek om te groeien in een branche die voortdurend evolueert.

Kortom, als je op zoek bent naar een plek waar je kunt werken met passie en plezier, dan is IFHG de perfecte plek voor jou. Word lid van ons team en ontdek waarom we zo trots zijn op wat we doen!

Bekijk onze openstaande vacatures

Maak kennis met
Ilona Hogervorst

Sinds juli 2023 is Ilona Hogervorst begonnen bij IFHG als Revenue Manager! Hiervoor heeft Ilona veel werkervaring in de hotellerie opgedaan, waarvan de laatste 12 jaar als Revenue Manager. Verder heeft Ilona gastronomie hoog in het vaandel staan en houdt ze van uitgebreid koken. Daarnaast vind je haar ook zo af en toe op het voetbalveld.

Wil je meer weten over Ilona? Kijk dan snel op haar pagina!

Vorige
Vorige

Get your hotel ready for 2024!

Volgende
Volgende

Dit is waarom elk hotel gebruik moet maken van een RMS