“De samenwerking met IFHG is voor mij erg waardevol. Een fijne partner met verstand van zaken!”

“Begin 2022 is FIGI de samenwerking aangegaan met IFHG.

Als zelfstandig hotel was het veel werk het gehele revenue bij te houden en dagelijks de strategie goed te verwerken. Na een aantal goede gesprekken met Nick Teunissen hebben we besloten om deze samenwerking aan te gaan. Dat bevalt ons erg goed!“

Tim Huisman, Commercieel Manager, Hotel Theater Figi Zeist

IFHG werkt graag samen met hoteliers die een uniek product neerzetten, en daar is Hotel Theater Figi een mooi voorbeeld van. Het hotel is verrassend veelzijdig en biedt een breed scala aan culturele, culinaire, congres- en overnachtingsfaciliteiten. Onder één dak zit een hotel, restaurant, talrijke vergader- en congreszalen, bioscoop en theater. De basis voor het huidige FIGI werd in 1850 gelegd met de opening van een banketbakkerij. Eind 1994 was het nieuwe hotel-theater gerealiseerd. Naast het uitvoeren van het Revenue Management heeft IFHG het hotel bijgestaan bij het optimaliseren van hun PMS en geven we trainingen aan het personeel. 

Tim Huisman, Commercieel Manager, Hotel Theater Figi Zeist

“Begin 2022 is FIGI de samenwerking aangegaan met IFHG. Als zelfstandig hotel was het veel werk het gehele revenu bij te houden en dagelijks de strategie goed te verwerken. Na een aantal goede gesprekken met Nick Teunissen hebben we besloten om deze samenwerking aan te gaan. Dat bevalt ons erg goed! 

Jordy is ons vaste aanspreekpunt en staat altijd voor ons klaar. Hij reageert altijd snel en accuraat en ik ontvang altijd dezelfde dag een gedegen antwoord. Jordy is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de prijsstrategie die we samen hebben bepaald en sinds de samenwerking met IFHG is onze bezetting en ADR flink gestegen. Naast het uitvoeren van de prijsstrategie adviseert Jordy ons ook op andere vlakken, bijvoorbeeld over nieuwe samenwerkingen met OTA’s en acties/arrangementen welke we kunnen uitzetten en pakt dan ook de hele voorbereiding op! 

Bij FIGI werken we met PMS-systeem MEWS. IFHG is specialist in het werken met MEWS en dat maakt IFHG een fijne samenwerkingspartner. Ze ondersteunen ons om MEWS beter in te zetten en laten ons zien wat alle mogelijkheden binnen dit systeem zijn. Daarbij verzorgen ze ook trainingen aan FIGI m.b.t. MEWS. 

De samenwerking met IFHG is voor mij erg waardevol. Een fijne partner met verstand van zaken!”

|

Ben je nieuwsgierig naar wat IFHG voor jou kan betekenen? Kijk dan eens verder op onze Revenue pagina, Software pagina of plan een kennismakingsgesprek in.

|

Vorige
Vorige

Drie marketing tips om de lente in te gaan

Volgende
Volgende

Tips and Tricks: Tariefstructuur en kamertypes